Hirdetés

Sylvester Stallone is csatlakozik a The Suicide Squad csapatához

|

James Gunn összeáll az akciósztárral a jövő évben érkező Suicide Squad reboothoz - illetve a fene se tudja, mi lesz ez, folytatás vagy újragondolás.

Hirdetés

A galaxis őrzőinek rendezője átugrott a DC stábjához egy rövid kalandra. James Gunn igyekszik összerántani a vitathatóan sikeres Öngyilkos osztag folytatását, rebootját, nehéz ezt már követni. Az új film remélhetőleg elhozza majd azt a fajta megújulást, amire a rosszfiúkból álló társaságnak szüksége van. A kérdés már csak az, hogy Sylvester Stallone, hogy kerül a képbe.

Gunn ugyanis kiposztolt egy fotót az Instagramjára, ahol az ikonikus filmsztárral pózol, és az aláírásban egyértelműen bejelenti, hogy ő is része lesz a The Suicide Squadnak.

Hirdetés

Egészen pontosan erről a bejegyzésről van szó:

"Mindig is szerettem együtt dolgozni jóbarátommal, Stallonéval és a mai munkánk a The Suicide Squadon sem volt kivétel. Függetlenül attól, hogy Sly mekkora csillag, a legtöbb ember még mindig nem tudja, hogy mennyire elképesztő színész is ő."

Stallone egy válaszposztban James Gunnt dicsérte. A két úriember vagy tényleg szeret együtt dolgozni vagy csak nagyon udvariasak egymással, de a lényeg, hogy még mindig nem tudjuk kit alakíthat a színész a jövőre érkező szupergonosz moziban.

Szerintetek melyik DC karakter illene az akcióhőshöz?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)