Hirdetés

Sylvester Stallone közzétette a Rocky 7-tel kapcsolatos jegyzeteit

|

Sajnos jó esély van rá, hogy a Rocky 7 sosem készülhet majd el, és emiatt Stallone egy embert okol.

Hirdetés

Sylvester Stallone a múltban dolgozott a Rocky 7 forgatókönyvén, amelyből meg is mutatott pár oldalt az Instagram-követőinek. Az ezzel kapcsolatos posztok azóta már lekerültek a profiljáról, de az internet nem felejt, és természetesen a megosztott képeket már mindenhová feltöltötték rajongói.

Az első egy látványterv volt, amit John Rivoli készített a kalapos Rocky Balboáról. A rajz mellett Stallone több kézzel írt anyag fotóját is feltöltötte.

Hirdetés

A színész és forgatókönyvíró kommentárja szerint a látottak kis darabkái voltak a Rocky 7 forgatókönyv-kezdeményének. Sajnos a tervekből már nem lehet semmi, amit Stallone Irwin Winkler számlájára írt a nem túl bújtatott #Irwinsfault hashtaggel.

A feltöltött anyagokat a lenti galériában magatok is átlapozhatjátok:

Irwin és Stallone között régóta forrong az ellenségeskedés, mivel Irwin kezében maradtak a Rocky franchise jogai. A széria következő felvonása a Creed 3, amihez a legendának már semmi köze nincs.

Az új film március 2-án kerül a mozikba.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)