Hirdetés

Sylvester Stallone több kultikus filmjének kellékeit is elárverezik

|

A Rocky, a Rambo vagy éppen A feláldozhatók egy-egy ereklyéjét is haza lehet vinni.

Hirdetés

Nem egyszerű gyűjtőnek lenni, mindig van valami, ami még jól mutatna a gyűjteményben. Nemrég például az 1989-es Batman film restaurált Batwingje talált gazdára, de előkerült már a közelmúltban olyan ritka Nintendo kézikonzol is, amit átverésnek hittek. Ezúttal nem egy cuccra, hanem egy életmű darabjaira licitálhatnak azok, akiknek vastag a pénztárcája.

Hirdetés

Az aukció a "Property From the Life and Career of Sylvester Stallone" névre keresztelt esemény részeként kerül megrendezésre a Beverly Hillsen, ahol számos a színészhez köthető kelléket és emléktárgyat bocsát árverésre a Julien's Auctions.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Kalapács alá kerülnek például Stallone naplói, amiben a Rocky filmekhez jegyzetelt ötleteket, a Rocky Balboában és Creedekben látott bokszkesztyűi, egy késkollekció az első Rambo filmből, jelmez és sisak a Dredd bíróból, szobor a Pusztítóból, nyaklánc és dobókések A feláldozhatókból, seriffjelmez a Coplandből és számos más loot is. 

Az aukcióra december 5-én kerül sor, és nem csak személyesen, hanem online is lehet majd licitálni

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)