Hirdetés

Szavazz: szerinted jó ötlet a Harry Potter sorozat?

|

Alig két évtizede összesen nyolc film mesélte el J.K. Rowling varázslatos meséjét, most ugyanazt megkaphatjuk 10 évre húzva sorozatként. Mi a véleményed erről?

Hirdetés

Meglehetősen nagyot szólt a héten, hogy a Warner Bros. Discovery megváltoztatja az HBO Max nevét szimplán Maxre, ezzel párhuzamosan a tartalom is átalakul. Azt már eddig is láttuk, hogy számtalan projektet elengedtek (amiért nagy kár), de láthatóan biztonsági játékba kapcsol a vállalat, és nagy címekkel igyekszik hosszú távon zsonglőrködni.

Ennek egyik terméke a Harry Potter világról lerángatott rókabőr, mivel bejelentették, hogy 10 évre nyújtott tévés adaptáció készül J.K. Rowling regénysorozatából, értelemszerűen új szereposztással, sőt, új szereplőket ismerhetünk majd meg, a Roxfort egészen új oldalát megismerve.

Hirdetés

Hogy ez mit is jelent pontosan, azt nem tudni még, Casey Bloys, az HBO & Max Content elnök-vezérigazgatója egyelőre csak a szokásos lelkesítő szöveget adta le menetrendszerűen:

"Nagy örömünkre szolgál, hogy a nézők teljesen új módon fedezhetik fel a Roxfortot. A Harry Potter kulturális jelenség, egyértelmű, hogy a varázsvilág iránti szeretet és rajongás örök. A Warner Bros. Televisionnel és J.K. Rowlinggal együttműködve ez az új Max Original sorozat mélyen elmerül az ikonikus könyvek mindegyikében, amelyeket a rajongók ennyi éven át folyamatosan élveztek."

Ebből legalább azt is megtudtuk, hogy maga Rowling is részt vesz a munkálatokban, ami természetesen azonnal kiverte a biztosítékot azok körében, akik valamiért azt hiszik, hogy a bojkott a megoldás mindenre érdemi párbeszéd helyett. Legyünk őszinték, ez a Hogwarts Legacy esetében sem jött be, szóval a sorozat várhatóan hatalmas siker lesz, és már csak azért is okos döntés, mivel a játék sikerére építkezve újabb generációkat szólíthat meg Harry Potter története.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Ettől még persze kérdés, hogy vajon miért nem lehet új történeteket elmesélni, bár, ha belegondolunk, hogy a Legendás állatok filmek narratívája hogyan csúszott a posványba, vagy az Avalanche Software egyébként remek játéka miképpen szenved a lapos karakterábrázolástól, akkor bizonyára az a válasz, hogy nehéz jó történetet alkotni, J.K. Rowlingnak legalább egyszer már sikerült, mutassuk be azt rendesen. Ez is elfogadható valahol, tekintve, hogy a filmek (amelyek értékeit amúgy nem nagyon kell védeni) számtalan dolgot hagytak ki hektikusan rohanó cselekményükből, egy HBO minőségű sorozat talán mélyebben be tuja mutatni a dolgokat, jó színészekkel pedig több is lehet. Ha még a Max képes lesz olyan minőségi sztenderdek szerint működni, mint az név, amit éppen elhagyni készül.

Döntsetek tehát, szavazzatok és mondjátok el véleményeteket kommentben a témát illetően!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)