Hirdetés

Nyáron érkezik a Szellemirtókból ismert Proton Pack működő változata

|

Több mint harminc év fejlesztési munkája érik be a nyáron, amikor végre piacra kerül az első működő Proton Pack, amivel mi magunk is befoghatjuk a környékünkön ólálkodó szellemeket.

Hirdetés

Meglepő bejelentéssel állt elő a Sony, elmondásuk szerint ugyanis három évtizednyi kemény munka után sikerült tökéletesíteniük az eszközt, amivel akár mi magunk is csapdába ejthetünk ektoplazmiukus lényeket.

A mindössze 6,66 kilogrammot nyomó Proton Pack készítésekor átemeltek egy keveset a mobiljaikhoz kifejlesztett technológiából, így meglepően sokáig használhatjuk majd egy töltéssel a szellemek elfogására alkalmas eszközt.

Hogy utólag is vissza tudjuk nézni, milyen entitást fogtunk el, egy szuperlassú felvételek készítésére is alkalmas (másodpercenként 960 képkockát felvevő) kamera is helyet kapott a protonsugárvetőben. Az így felvett képeket akár a Proton Packbe épített 4K-s projektor segítségével is visszanézhetjük, de akár más Sony eszközökre is továbbíthatjuk a felvételeinket, amiket így ismerőseinkkel is megoszthatunk.

Az eszközt egyébként nem egyedül fejlesztette ki a Sony, a Columbia egyetem munkatársa, Dr. Egon Spengler és a nukleáris mérnök és lőszerszakértő Dr. Jillian Holtzmann is segítségükre volt a munkálatok során. A Proton Pack Amerikában jelenik meg először, július 15-én.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)