Hirdetés

Szexuális erőszakkal vádolják a Guns N' Roses énekesét, Axl Rose-t

|

Egy volt Penthouse-modell állítja, hogy szexuálisan bántalmazta őt a banda frontembere.

Hirdetés

Még 1989-ben történt az eset a New York-i legfelsőbb bíróságra benyújtott kereset szerint, melyben az áll, hogy Axle Rose egy hotelszobában szexuálisan bántalmazta az egykori Penthouse-modellt, Sheila Kennedyt. Az akkor 26 éves nő, akit 1983-ban elnyerte az év modellje titulust (Pet of the Year) a Penthouse-nál, egy nightclubban ismerte meg a Guns N' Roses frontemberét. Rose a lakosztályába hívta, ahol a beszámolója alapján kokainnal, pezsgővel és más alkoholos italokkal kínálta vendégeit, Kennedy mellett egy másik, meg nem nevezett modellt, valamint David Andrew Rachtmant, az MTV műsorvezetőjét.

Kennedy ekkor még saját bevallása szerint nem zárta ki, hogy akár le is feküdjön a nála mindössze egy évvel idősebb rocksztárral, ám a buli egy ponton csúnyán eldurvul. Rose elérte, hogy ő és a két nő hármasban maradjanak, de Kennedynek nem tetszett, hogy az énekes milyen erőszakosan vetette rá magát a másik modellre, ezért átment a szomszéd szobába. A nő először azt hallotta, hogy valaki tárgyakat dobál, majd Rose üvöltve kizavarja alkalmai partnerét.

Hirdetés

A legrosszabb csak ezután következett: a Guns N' Roses "ősemberként viselkedő" frontembere leteperte, majd a hajánál fogva magával vonszolta a hálószobába Kennedyt. Itt a nőt az ágyra dobta, a kezeit a harisnyájával kötözte össze a háta mögött, majd nemes egyszerűséggel megerőszakolta - írja The Washington Post.

Ann Olivarius, Kennedy ügyvédje szerint ügyfele akkor teljesen legyőzve érezte magát, és úgy gondolta, hogy az a legjobb, ha nem ellenkezik és nem próbálja lelökni magáról az őrjöngő férfit, hanem inkább eltűri, hogy erőszakot tegyen rajta, mert attól félt, hogy még ennél is rosszabb véget ér a történet. Sheila Kennedy, aki azóta is PTSD-szerű tünetekkel küzd, nemcsak kártérítést szeretne az őt ért sérelmekért, hanem azt reméli, hogy példáját követve más áldozatok is előállnak a saját történeteikkel, és ez az ügy fordulópontot jelent majd a zeneiparban, amit a mai napig áthat az erőszak és a szexuális visszaélések kultúrája.

Axl Rose jogi képviselője, Alan S. Gutman a The Independentnek eljuttatott nyilatkozatban reagált a vádakra: állítása szerint a keresetben részletezett eset "sosem történet meg, Mr. Rose nem emlékszik arra, hogy valaha is találkozott vagy beszélt volna a felperessel, és egészen mostanáig nem is hallott ezekről a vádakról."

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)