Hirdetés

Szexuális zaklatással vádolták meg Vin Dieselt, több mint 10 éve történt az eset

|

Egykori asszisztense vádolta meg a Halálos iramban filmek főszereplőjét.

Hirdetés

2023-ban nem kevés alkalommal kellett szexuális zaklatások vádjairól írnunk, hiszen tavasszal újra ilyen ügybe keveredett például Gérard Depardieu, hatalmas port kavart a Rammstein énekese, vagyis Till Lindemann botránya, aztán szeptemberben Russell Brandet, majd novemberben Jamie Foxxot is megvádolták.

A lista pedig tovább bővül, ugyanis a USA Today birtokába jutott információk szerint Asta Jonasson, Vin Dieselt egykori asszisztense (még a Halálos iramban: Ötödik sebesség  idejében dolgoztak együtt) szexuális zaklatással vádolja a Halálos iramban széria sztárját. 

Hirdetés

A vádak szerint 2010 szeptemberében Diesel arra kérte asszisztensét, hogy várjon rá éjszaka a szállodai szobájában, majd ott a nő tiltakozása ellenére megfogta a csuklóját, fogdosni kezdte, majd lehúzta a fehérneműjét és önkielégítésbe kezdett. Jonasson nagyon félt attól, hogy ha ellenkezik, az az állásába kerülhet, de végül mégiscsak kiabálni kezdett és kiszabadul Diesel szorításából. Az eset után két héttel kirúgták állásából Jonassont.

Elmondása alapján azért döntött több mint 10 évvel a zaklatás után arról, hogy nyilvánosságra hozza a történteket, mert időközben egyre több zaklatási ügy kapott nyilvánosságot, és megváltozott az ehhez kapcsolódó jogszabályi környezet is, így ma már függetlenül attól, hogy valaki híres vagy sem, a retorzió nem marad el, ha kiderülnek az efféle tettek. 

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)