Hirdetés

Sziget 2013 - ütős programok a Köztársaságban

|

Már majdnem teljes az idei Sziget Fesztivál programja, bőven akad olyan, amiért érdemes kattintani.

Hirdetés

Mint ahogy minden évben, idén is minden zenei stílus rajongói megtalálhatják számításukat a magyar és külföldi fellépőket egyaránt tartalmazó Sziget Fesztiválon.

Az olyan visszatérő vendégek, mint a Ska-P (Pop-Rock Nagyszínpad, augusztus 8., 19:30), Enter Shikari (Pop-Rock Nagyszínpad, augusztus 10., 16:00) vagy épp a Parov Stelar (A38 Színpad, augusztus 10., 23:30) mellett élvezhetjük például a zseniális Nick Cave előadását (Pop-Rock Nagyszínpad, augusztus 7., 21:30), de a mostanában felkapott Woodkid (A38 Színpad, auguszuts 9., 23:30) is tiszteletét teszi, csakúgy, mint a méltán ismert David Guetta (Pop-Rock Nagyszínpad, augusztus 11., 21:30).

Természetesen 2013-ban sem csak a nagyszerű előadókról fog szólni a Sziget Fesztivál: az AXE közép-európai űrkiképző központtal készül, felülhettek a 65 méter magas Sziget Eye-ra, és rengeteg egyéb szórakoztató programmal találkozhattok. Ráadásul mi is kint leszünk, hogy folyamatosan tudósítsunk nektek a legfrissebb eseményekről és a legjobb koncertekről.

(Sziget Fesztivál, 2013. augusztus 5-12., Óbudai-sziget) - A teljes programot itt találjátok.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)