Hirdetés

Sziget 2013 - Réku nagyon koszos

|

A GameStar csapata már egy hete kint van a Sziget fesztiválon, ennyi idő alatt pedig tetemes mennyiségű kosz tud telepedni az emberre.

Hirdetés

Na persze nem arról van szó, hogy Réku és a többiek nem fürödtek volna, de a Szigeten olyan program is volt, amiben a résztvevők közül senki nem maradt tiszta.

Korábban a csapat megtalált a 'yes lányt' megtudhattuk, hogy a GameStar szexi, valamint elolvashattátok azt is, hogy Sophiaso milyen élményekkel (és mennyi pecséttel) gazdagodott a nulladik, az első, a második, a harmadik és a negyedik napon. Az utolsó videós bejelentkezésben mindenki felbukkan, még néhány olyan személy is, akinek megjelenését nem vártuk volna. Figyeljétek a hátteret, hátha feltűnik egy ismerős bámészkodó.

Hogy tetszett a közvetítés? Ti ott voltatok a Szabadság szigetén?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)