Hirdetés

Színes változatban tér vissza a Marvel halloweeni vérfarkasos különkiadása

|

A Werewolf by Night tavaly mutatkozott be a Disney+-on fekete-fehéren.

Hirdetés

A Marvel korábban is készített már kisfilmeket One-Shot gyűjtőnév alatt, viszont a tavaly októberben bemutatott Werewolf by Night több tekintetben is különleges volt. Egyrészt ez volt a leghosszabb ilyen különkiadás, másrészt fekete-fehér volt, harmadrészt olyan területre merészkedett, ahová csak nagyon kevés élőszereplős Marvel-film: a horror műfajába. 

A képregényes karakteren alapuló, Michael Giacchino zeneszerző által rendezett alkotás a Disney+-on debütált halloween alkalmából, és Gael Garcia Bernal (Mozart a dzsungelben, Che Guevara) megformálásában láthattuk a címszereplő vérfarkast, aki egy csapat vadász között bujkált - akik között ott van egy másik híres képregényszereplő, Elsa Bloodstone is (Laura Donnelly - The Nevers, Outlander - Az idegen), ám előbb-utóbb felfedődik a kiléte. 

Hirdetés

A Werewolf by Night, avagy magyarul Éjjeli vérfarkas a fekete-fehér stílusával nagyon szépen megidőzte a régi idők szörnyfilmjeit, azonban hamarosan azoknak is lesz okuk megnézni, akik csak színes filmeket szeretnek nézni, ugyanis a Werewolf By Night in Color október 20-án debütál a Disney+-on. A végeredmény olyan érzetet kelt, mint a régi idők színes szörnyfilmjei, szóval a múltidézés így is működik, csak egy másik korszak esetében.

Nézzétek csak: 

Korábban azt pletykálták, hogy a Marvel több hasonló projektet is szeretne összehozni, de egyelőre csak A galaxis őrzői - Ünnepi különkiadás készült el

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)