Hirdetés

Szinte kész van, mégsem adja ki ígéretes új sorozatát a Disney+

|

Hiába forgatták le teljesen, a szolgáltató nem bízik benne annyira, hogy még több pénzt szánjon rá.

Hirdetés

Volt a streaming szolgáltatóknak egy olyan korszaka, amikor válogatás nélkül szállították a tartalmakat, jellemzően nem a minőséget szem előtt tartva. Egy ideje már váltottak, és most az látszik, hogy igyekeznek spórolni, amin tudnak: az HBO Maxról már kész és korábban sikerrel futott szériák tűntek el (A besugó pedig a SkyShowtime-ra került át), a Warner Bros. Discovery a Batgirlt is visszahúzta a kapuból, a Disney+ pedig a Willow-t vette le fél évvel annak premierje után.

Nem ez az egyetlen sorozat, aminek kapcsán a Disney visszavonulót fújt.

Hirdetés

Most kiderült, hogy A Spiderwick krónikák nyolcrészes adaptációját sem fogják bemutatni, hiába forgatták le az összes jelenetét 2022 szeptembere és 2023 eleje között. A Disney+ lemondott róla, viszont mivel a Paramount Television Studios végezte a gyártást, ők próbálnak új vevőt találni - kézenfekvő lenne a Paramount+-ra tenni, de ott is vad költségcsökkentés volt megfigyelhető az elmúlt években.

A Disney inkább a saját tartalmaira fog fókuszálni, azokra a sorozatokra és filmekre, amiknek jogai teljes mértékben nála vannak.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)