Hirdetés

Szívesen segített volna Mr. Beast a Squid Game valóságshow-t összehozni, kár, hogy nem kérték fel

|

Hamarosan érkezik a Netflixre a Nyerd meg az életed! ihlette vetélkedő, amihez hasonlót Mr. Beast is csinált már korábban.

Hirdetés

Két éve már, hogy napvilágot látott a Squid Game, amely sikert sikerre halmozva, mindössze 12 nappal a megjelenése után a Netflix legnépszerűbb sorozata lett, így hamar jött is a megerősítés, miszerint hosszú távon tervez majd  streaming-óriás a szériával, és rögtön berendelt egy második évadot is.

Erre azonban minden bizonnyal várnunk kell még, ugyanis a legutóbbi értesülések alapján még mindig a produkciós fázisában van a folytatás, ami így leghamarabb valamikor 2024 második felében érkezhet meg. Azonban addig sem maradunk Squid Game nélkül, ugyanis a Netflix bejelentette, hogy egy valódi versenyt tart majd, igazi játékosokkal, tényleges pénznyereménnyel a The Challenge keretein belül.

Hirdetés

Valahol itt kerül be a képbe Mr. Beast is, a világ egyik legnézettebb youtubere, aki minden bizonnyal több követőjét is a nagy sikerű "Squid Game a való életben" videója mentén gyűjtötte, melyet eddig már több mint 500 millióan láttak. A videó olyan népszerű lett, hogy még a sorozat írója is felfigyelt rá és megdicsérte az amerikai youtuber és csapata munkáját.

Jogosan merül fel tehát a kérdés, hogy vajon részt vett-e Mr. Beast a Squid Game: The Challenge reality elkészítésében. A felkapott videója és az írótól érkezett dicséret ellenére azonban nagyon úgy néz ki, hogy a videóst nem hívták meg, és ezt kicsit zokon is vette.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Beastet egyébként egy másik youtuber kollégája, a legendás Casey Neistat kérdezte meg egy Twitter/X posztban arról, hogy van-e bármi köze a produkcióhoz, amelyre a videós az alábbi választ adta:

"Nem veszek részt benne. Elég vicces, mert nagyon sokat tanultam a forgatás során és minden bizonnyal mérhetetlenül sokat tudtam volna segíteni nekik (amit egyébként ingyen is megtettem volna, haha)."

Hogy mire is utalt pontosan, illetve hogy mennyit tudott volna segíteni valójában, az minden bizonnyal már sosem derült ki.

A Squid Game: The Challenge november 22-én debütál a Netflixen, ahol várhatóan a valóságshowk történelmének eddigi legnagyobb pénznyereménye, egészen pontosan 4,56 millió dollár üti majd a nyertes markát.

Ti rálestek majd a realityre?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)