Hirdetés

Szívmelengető és vicces a Ted Lasso karácsonyi különkiadása

|

Ted bajsza eltűnik, de barátai segítenek megtalálni.

Hirdetés

Okkal lehettünk szkeptikusak, mikor az Apple útjára indította az előfizetéses szolgáltatását, ahova számos saját gyártású produkciót is bejelentett. Azóta szerencsére kiderült, hogy az Apple TV+-nak bőven van helye a piacon, a cupertinói cég pedig sok-sok szórakoztató műsorral hálálta meg a nézőinek a bizalmat.

A saját gyártású sorozatok közül a legnépszerűbb a Ted Lasso, melyben egy angol focicsapathoz igazoló amerikai edző életét követhetjük nyomon.

Hirdetés

A főszereplő ugyan a sorozat elején mit sem ért a labdarúgáshoz, őszinte pozitivitásával és karizmatikus megjelenésével azonnal sikeres kapcsolatokat kezd el kiépíteni és lassan a legnehezebb diókat is feltöri.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Ez a töretlen pozitív hozzáállás sugárzik a most megjelent karácsonyi különkiadásból is, melyben agyagfigurához hasonló formában köszönnek vissza a legfontosabb karakterek, persze az eredeti szinkronhangjaikkal.

A rövidke történetben Ted bajsza eltűnik, és ugyan a stáb jelentős része segít neki keresni, sehol sem találják. Az edző attól fél, hogy este nem fogja megismerni a fia, akivel beterveztek szentestére egy FaceTime beszélgetést.

Az Apple ezzel a kisfilmmel kíván kellemes ünnepeket a rajongóknak és talán egy kis hiánypótlásnak is szánják, amíg meg nem érkezik a Ted Lasso harmadik évada.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)