Hirdetés

Folytatódik a Szökés, itt az első előzetes

|

A Prison Break következő évada még mindig messze van, de legalább már belekukkanthattunk a sztoriba. Mindenki visszatér!

Hirdetés

Éjjel befutott A Szökés minisorozat első előzetese, ami nagyjából leírja, hogy mi lesz a sztori alapja. Pár évvel a negyedik évad után folytatódik a történet, amikor elkezdik pletykálni, hogy Michael nem csak hogy él, de ismét börtönbe került.

Lincoln természetesen a tesó után megy, megtalálja, a többit pedig majd elmondja a trailer.

A sorozatot idén áprilisban kezdték forgatni. A FOX egyelőre 9 részt rendelt be, így nem lesz túl hosszú az évad, de ha bejön a visszatérés, akár még tovább húzhatják. 

A trailer elég laza lett, reméljük, hogy a sorozat is legalább ennyire izgalmas lesz. Azt mondjuk még mindig nem sikerült eldöntenem, hogy mennyire is örülök a feltámasztásnak. És ti?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)