Hirdetés

Szomorú hírek érkeztek a Loki második évadja kapcsán

|

Nem sok jó hírrel tudott szolgálni Kevin Feige a Loki sorozat folytatásával kapcsolatban.

Hirdetés

Komoly csavarral zárult a Loki első évada, ugyanis az események egy egészen új irányba sodorhatják az egész MCU-t (szabadjára engedte a multiverzumot, vagyis a Marvel párhuzamos valóságainak végtelen sorát. Ez a hamarosan érkező Pókember: Nincs hazaútnak is fontos része lesz). Irásos kritikánkat a sorozat első évadáról ide kattintva, míg a videós anyagot itt tudjátok megnézni.

Az évadzáró után egyértelmű volt, hogy a Loki folytatódni fog, csak épp az nem tisztázott, hogy mikor. Ezzel kapcsolatban a sorozat egyik producere, és a Marvel Studios feje, Kevin Feige nyilatkozott.

Hirdetés

Feige a Collidernek adott interjújában elmondta, a munkálatok már elkezdődtek a második évaddal kapcsolatban, azonban rendezőt még nem kezdtek keresni - Kate Herron más projektek miatt nem tér vissza a folytatásra.

"Reméljük, hogy a csapat nagyrésze majd visszatér. Kate nagyobb munkák felé fordult, szóval hamarosan elkezdünk új rendezőt keresni, de nem akarok kitérni a válaszadás elől. Megvan, hogy mikor kezdődnek el a munkálatok, csak azt nem tudom, hogy ez 2022 és 2023 között hová esik pontosan."

Ugyan nem jó hírek ezek, az mindenképpen megnyugtató, hogy a Marvel és a Disney nagyon elkötelezettnek tűnik a sorozat mellett. Ez mondjuk annak fényében nem is csoda, hogy a Loki évadnyitója és fináléja is lekörözte a korábbi sorozat (WandaVision, The Falcon and the Winter Soldier) számait. Amíg az új MCU tartalmakra várunk, érdemes lehet újranézni a Loki első évadját is, hiszen úgy tűnik, vannak dolgok, amiket nem vettünk észre az első nézés alatt.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)