Hirdetés

Szörnyen ócska Willy Wonka-élménnyel vertek át családokat

|

A Willy's Chocolate Experience varázslatos élményt ígért, de a gyerekek egy szellősen dekorált raktárépületet kaptak, néhány teljesen abszurd extrával.

Hirdetés

Már a neve is sejteti, hogy a Willy's Chocolate Experience nem egy hivatalos, a Warner Bros által jóváhagyott esemény volt, és erre erősít rá a maga módján csodálatos, AI-generált képekkel teli weboldala is. Nem kell angoltudás ahhoz, hogy lássuk, az utolsó képen az "Entertainment" feliraton kívül gyakorlatilag semminek nincs értelme, a "catgacating", a "cartchy tuns", az "exarserdray lollipops", illetve a "pasadise of sweet teats" szövegek egyike sem passzol, nem beszélve az "Encherining"-ről, vagy az eggyel feljebb lévő kép bármely szövegéről. 

A szülőknek, akik kifizették a 35 angol fontba (16 ezer forintba) kerülő jegyet, ezek nem szúrtak szemet, így hát csalódottan érkeztek meg szombaton a glasgow-i helyszínre, ahol alig néhány dekorációs elem és egy ugrálóvár várta őket a beígért óriási gombák, cukorpálcák és csokiszökőkutak helyett. 

Hirdetés

A szülők annyira kiakadtak, hogy rendőrt kellett hívni a helyszínre, a gyerekek sírtak, érthető módon mindenki csalódott volt - még az a színész is, akinek Wonkát kellett volna alakítania, mivel a vele kötött megállapodásban szereplő kellékek egyike sem volt elérhető. Annyit mondtak neki, hogy a kaland végén a gyerekeknek osztogasson zselébabot (jelly beant) és egy kis limonádét.

A szövegeket géppel generálták, a színészeknek értelmetlen, ellenőrizetlen halandzsát kellett volna elmondaniuk, és egy ponton színre lépett egy The Unknown nevű karakter, aki, hát, nézzétek meg, nem annyira wonkás:

A szervező House of Illuminati elnézést kért, és alvállalkozókra hárította a felelősséget. Azt csak utólag látta be, hogy jobb lett volna lefújni az eseményt, mikor nyilvánvalóvá vált, ez nem az a színvonal, amit ilyen jegyárért (vagy bármilyenért) cserébe nyújtani kell. Mindenkinek visszaadják a pénzét, de van, aki a jegyár visszatérítésével nem elégszik meg, szeretné a vonatjegye árát is megkaparintani, teljesen érthető módon.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)