Hirdetés

Szörnyű sérüléseket szenvedett a törölt Batgirl film egyik statisztája, most beperelte a Warnert

|

A Batgirl egyik statisztája, Cristina Stanovici úgy érezte, "könnyebb" lett volna, ha simán csak meghal.

Hirdetés

Tavaly augusztusban derült ki, hogy a Warner Bros. egészen egyszerűen "bemutathatatlanul rossznak" tartja a Leslie Grace főszereplésével az HBO Maxra készült Batgirl filmet, ezért hiába végeztek már a forgatással, teljesen kukázzák a mozit. Most egy per miatt került ismét elő a DC-film, amit a Warner valószínűleg minél előbb szeretne teljesen elfelejteni. 

A Batgirl egyik statisztája, Cristina Stanovici ugyanis beperelte a stúdiót, mivel nagyon komoly balesetet szenvedett a Glasgow-ban történt forgatáson, egészen pontosan egy motor ütötte el őt a szettben, miközben egy éjszakai jelenetben járókelőként szerepelt.

Hirdetés

Stanovici többek között comb-, lábszár-, csípő-, medence- és hüvelykujjtöréssel, valamint egy vágott sebbel a fején került kórházba. Megműtötték, de állítása szerint a sérülések olyan súlyosak voltak, hogy a későbbiekben is problémákat okoztak neki, sőt újabb műtétekre is szükség volt. A statiszta azt mondta, hogy "könnyebb" lett volna, ha egyszerűen csak meghal. Így fogalmazott:

"A lábam még mindig fáj és gyenge. Arról nem is beszélve, hogy eldeformálódott, ez tovább növeli a traumát. A lábamnak még szüksége lesz egy-két műtétre, de ezután sem lesz már soha a régi. A felépülés borzalmas volt, és még mindig az. Minden nap fájdalmaim vannak minden egyes lépésnél. Az emberek azt hihetik, hogy ez csak egy törött láb, nem nagy dolog. De ha a tested tönkremegy, akkor az elméd is követi azt. Sokan, akik ilyesmin keresztülmentek azt gondolják, hogy egyszerűbb lett volna, ha csak meghalnak - közéjük tartozik én is."

A sérülések egyébként olyan súlyosak voltak, hogy Stanovici szerint az orvosok nem voltak biztosak benne, túléli-e a balesetet. Ráadásul nem veszítette el az eszméletét a baleset után, szóval végig tudatánál maradt, érzett minden egyes csonttörést, ami még tovább traumatizálta. 

A The Sun képeket is közölt Stanovici műtét utáni hegeiről, óriási vágás húzódik végig a nő teljes combján. Az említett pert a Thompsons Solicitors segítségével indította el, ez az Egyesült Királyság egyik legnagyobb személyi sérülésekkel és munkavállalói jogokkal foglalkozó jogi cége.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)