Hirdetés

Szürreális előzetest kapott a Micimackó horrorfilm

|

Nincs már többé csacsi öreg medve, csak a százholtas pagony.

Hirdetés

Tavaly A.A. Milne kultikus regénye elérte azt a kort, amikor már nem érvényesíthető a szerzői jog és közkinccsé vált, ami azt jelentette, hogy bárki készíthet adaptációt belőle műfaji megkötések nélkül. Egy független filmes csapat pedig azt találta ki, hogy Micimackóékat a horror műfajával vegyítik, így született meg a Winnie the Pooh: Blood and Honey a trash filmeket felkaroló Jagged Edge Productions támogatásával, amely Rhys Frake-Waterfield rendező debütáló filmje lesz. 

Az előzetesben feltűnik Christopher Robin (azaz Róbert Gida) Nikolai Leon megformálásában, aki elhagyja kedves gyermekkori barátait, Micimackót (Craig David Dowsett) és Malackát (Chris Cordell), amikor főiskolára megy, így mindketten elvadulnak, visszatérnek állati gyökereikhez és embereket ölnek.

Hirdetés

A tíz nap alatt leforgatott slasher nem árul zsákbamacskát, szemrebbenés nélkül bemutatja, hogy mire számíthatunk akkor, ha úgy döntünk, megnézzük a sorozatgyilkossá vált mackót: 

A Winnie the Pooh: Blood and Honey az ígéretek szerint "hamarosan" meg fog jelenni DVD-n és online, de pontos premierdátum nem hangzott el. Ti adni fogtok neki egy esélyt?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)