Hirdetés

Taika Waititi egy feltétellel rendezné meg a Thor 5-öt

|

Van, amiből semmiképp sem enged Taika Waititi.

Hirdetés

Nem túl nagy titok, hogy a Thor: Szerelem és mennydörgés végén egy már ismerős felirat hirdette, "Thor még visszatér". Nem tudni persze, hogy ez egy esetleges ötödik önálló Thor moziban vagy talán egy új csapatfilmben történik-e meg, de az biztosnak tűnik, hogy nem most láttuk utoljára Thor Odinsont. 

Adja magát a kérdés, hogy ha tényleg el fog készülni a Thor 5, akkor ki ülhet majd a rendezői székbe, ismét Taika Waititit kér fel a Marvel Studios, vagy át kell adnia a stafétát. Nos, Waititi még akár benne is lenne a dologban. Van azonban egy feltétele.

Hirdetés

Egy interjú során Taika Waititi elmondta, hogy az említett filmvégi felirat őt magát is meglepte, nem tudott arról, hogy ez is ott virít majd a finálé után a vásznon. A Thor alakító Chris Hemsworth ugyancsak pislogott, ő sem volt mindezzel tisztában.

Waititi ugyanakkor leszögezte, hogy csak és kizárólag egyetlen esetben lenne hajlandó beülni a Thor 5 rendezői székébe: ha Chris Hemsworth marad továbbra is a mennydörgés istene. Ha tehát az új-zélandi rendezőt le akarja ismételten szerződtetni a Marvel, akkor Hemsworth elé is szerződést kell dugniuk. Kérdés persze, hogy nélküle lennie egyáltalán bármi értelme elkezdeni a forgatást.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)