Hirdetés

A Star Wars: Az utolsó Jedik seprűs srácával a jövőben is találkozhatunk még?

|

Még az is lehet, hogy fénykarddal a kezében fogjuk viszontlátni a fiatal karaktert.

Hirdetés

Kifejezetten sok kritika érte a legújabb Star Wars-trilógiát, azon belül is a Rian Johnson által rendezett nyolcadik epizódot, ami számos érdekes és furcsa jelenetet tartogatott a rajongók számára. Ilyen volt az is, amikor az Erő segítségével vonzott magához egy seprűt egy szinte teljesen ismeretlen istállófiú, aki lehet, hogy a későbbiekben még komolyabb szerephez is juthat.

Hirdetés

Az fiú neve egyébként Temiri Blagg, akit a filmben Temirlan Blaev alakított, és a fiatal színész úgy gondolja, lehet esély arra, hogy a későbbiekben Jediként csatlakozik a történethez a karaktere. Blaev tisztában van azzal, hogy az általa megformált, minden jel szerint Erő-érzékeny szereplő elég sok kérdést felvetett a rajongókban, és állítása szerint ő szívesen vissza is térne a szerephez.

Habár a Skywalker-sagát lezáró kilencedik epizódban nem szerepelt Temiri Blagg, még így sem annyira elképzelhetetlen, hogy a jövőben tényleg kezd majd vele valamit a Disney.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)