Hirdetés

Támad a '90-es évek - az eredeti színészekkel tér vissza a Melrose Place

|

A régi stábból többen is vállalták, hogy szerepelni fognak a Beverly Hills, 90210-ből kinőtt sorozat rebootjában.

Hirdetés

Léteznek sorozatok, amelyekkel vagy a nézők nem tudnak betelni, és követelik vissza újra-meg újra a képernyőre, vagy az alkotóik érzik úgy, hogy lenne még mit elmesélniük, ezért addig kilincselnek és házalnak az ötletükkel, amíg végre valaki hajlandó lesz finanszírozni a projektet. Aztán hogy meddig tart ki a nosztalgia ereje, ki tudja-e elégíteni a régi rajongókat, miközben újakat is bevonz, az már egy másik kérdés.

Nemcsak a Hősök szeretne újra a nézők kegyeibe férkőzni, hanem egy másik, még patinásabb sorozat is, a Beverly Hills, 90210 franchise tagjaként létrejött Melrose Place. Amely immár nem gimnazisták szerelmi élete és egyéb problémái köré szőtte történetét, hanem jellemzően fiatal, a húszas-harmincas éveikben járó felnőttek ügyes-bajos dolgaira fókuszált, akik történetesen mind ugyanabban a társasházban éltek.

Hirdetés

A CBS 1992 és 1999 között futott sorozatát egyszer már rebootolták, de a 2009-ben elrajtolt új Melrose Place egyetlen évad után kifújt. Lauren Gussis író és producer irányítása alatt azonban ismételten megpróbálkoznak a feltámasztásával, méghozzá úgy, hogy az eredeti szériából visszahozzák Heather Locklear, Laura Leighton és Daphne Zuniga karaktereit - természetesen az ő alakításukban.

A történet szerint közös barátjuk váratlan halála ismét összehozza a West Hollywoodi társasház eredeti lakóit. A viszontlátás azonban nemcsak régi románcok tüzét szítja fel, de felszínre hoz megoldatlan problémákat, lezáratlan viszályokat és új titkokat is.

A Deadline úgy tudja, a rebootot a CBS fejleszti, de még nem tudni, hogy hol lehet majd látni, mivel egyelőre vevőt keres rá, tehát éppúgy kiköthet egy kereskedelmi vagy kábelcsatornán, mint valamelyik streamingplatformon.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)