Hirdetés

Tarantino már nem dolgozik a Star Trek filmen, de a stúdióval még nem beszélt erről

|

A rendező szerint a Volt egyszer egy Hollywood olyan jól sikerült, hogy azt akár tekinthetné is karrierje megkoronázásának, ezért nem izgul, hogy hogyan tovább.

Hirdetés

Kevés rendező ért el olyan ikonikus státuszt manapság, mint Tarantino és az is kétségtelen a rendező remekül használja a médiát, így mindig sikerül felkeltenie a figyelmet éppen aktuális projektjeire. Legutóbbi filmje, a Volt egyszer egy Hollywood hatalmas sikert aratott, viszont már annak forgatása alatt felröppent a pletyka, hogy Tarantino egy Star Trek mozi előkészületein is dolgozik. Úgy néz ki, hogy ez sajnos mégsem valósul meg, de hivatalos megegyezés még nem született róla. 

Hirdetés

Mivel már folynak a következő Star Trek film munkálatai, és ehhez egy új rendezőt találtak Noah Hawley személyében, így sejthető volt, hogy a Tarantino-féle sci-fi kaland parkolópályára került. A jelek szerint ennél többről van szó, ugyanis az ikonikus rendező most egy interjúban mondta el, hogy inkább továbbáll:

Az hiszem, hogy elválnak útjaink a Star Trekkel, noha még hivatalosan nem ültem le beszélni a srácokkal. Valamilyen furcsa módon úgy tűnik, mintha a [Volt egyszer egy] Hollywood lenne az utolsó munkám. Szóval leveszem a saját vállamról a nyomást, hogy egy utolsó nagy durranással kelljen előállnom. Mármint volt olyan pillanat amikor írás közben arra gondoltam: »Most kéne ezt megcsináljam? Esetleg mással kéne foglalkoznom? Ez a tizedik filmem lenne?«

Azt is hozzátette, hogy fogalma sincs, hogy hova halad a következő Star Trek, mivel arra neki nincs rálátása. Mivel a Volt egyszer egy Hollywood egy nagyszabású projekt volt, ezért következőnek egy kisebb lélegzetvételű filmet szeretne elkészíteni. Persze csak akkor érdemes lelkesedni, amikor hivatalosan is megerősítették, hogy mi lesz következő projekt, mivel Tarantino előszeretettel nyilatkozik mindenről, ami éppen foglalkoztatja, így már azt is megpedzegette, hogy horror irányba indulna el, de legutóbb a Kill Bill 3-mal kacérkodott.

Ti milyen filmet látnátok szívesen Tarantinótól?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)