Hirdetés

Távozott az Avatár – Az utolsó léghajlító sorozat alkotója, a második évadban ketten állnak a helyére

|

Elvesztette showrunnerét a Netflix-féle Avatár - Az utolsó léghajlító széria, de gyorsan megérkezett az utánpótlás.

Hirdetés

Bár az elején még sokan kételkedtek a Netflixre készült Avatár - Az utolsó léghajlító tévésorozatban, sőt már gyakorlatilag abban is, hogy van-e értelme élőszereplős adaptációban és sorozatos formában újra elmesélni az eredeti animációs széria történetét, de a végeredmény alaposan rácáfolt a fanyalgókra. Messze nem lett persze tökéletes az Avatár - Az utolsó léghajlító, de egy kifejezetten bizalomgerjesztő első évadot kaptunk, a folytatásban pedig még magasabb szintre léphet a sorozat.

Az viszont most már bizonyos, hogy mindez nem Albert Kim showrunner felügyelete mellett fog megtörténni, a Variety értesülései szerint ugyanis úgy tűnik, hogy távozik a produkcióból, és inkább a Disney+-os Percy Jackson és az olimposziak sorozaton fog dolgozni.

Hirdetés

Habár Netflix hivatalosan még nem jelentette be Kim búcsúzását, elvileg már azt is tudni lehet, hogy kik érkeznek a helyére: Jabbar Raisani (Lost in Space) és Christine Boylan (Poker Face) dolgozik majd vezető producerként a netflixes Avatár következő két évadán.

A most a távozás mezejére lépő Albert Kim egyébként anno 2020-ban azért lett az Avatár - Az utolsó léghajlító showrunnerre, mert kreatív nézeteltérések miatt otthagyta a projektet az eredeti Avatár rajzfilmsorozat alkotópárosa, Bryan Konietzko és Michael Dante DiMartino, és gyorsan kellett a helyükre valaki.

Ha még nem láttátok a sorozatról készült kritikánkat (egészen pontosan a Puliwood kritikájának videós átiratát), akkor alább meg tudjátok nézni.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)