Hirdetés

Ted 2 kritika - a villámtesók visszatértek

|

Ted másodszorra is jött, szívott és többnyire győzött, és bár néha megnevettet, azért több varrásnál is kilóg a vatta.

Hirdetés

Kedvenc villámtesónk ismét kioszt egy kiadós csicskalángost a politikai korrektségnek (vagy éppen a jó ízlésnek) két popkultúrális utalás és egy spangli elszívása között.

Ted és bájos kedvese - hogy rendbe hozzák friss házasságukat - úgy döntenek, hogy gyereket vállalnak, de ez a plüssmackó esetében értelemszerűen nehézségekkel jár. Különösen azután, hogy ennek kapcsán megfosztják jogi személy mivoltától, ami még egy pizza rendeléshez is édeskevés. Ezért Johnnal (Mark Wahlberg), valamint a kannabiszt szintén meg nem vető ügyvédbojtárral, Sam L. Jacksonnal (aki valójában Amanda Seyfried) elkezdenek harcolni a maci igazáért, de ez természetesen csak a váz, amire a Family Guy atyja, Seth MacFarlane felhúzta újabb komédiáját, amelyben neves sztárok éppúgy nincsenek biztonságban, mint a geekek, vagy a legnagyobb filmalkotások.

Ha szeretnétek többet is olvasni arról, hogyan sikerült a Ted 2 és megéri-e beülni rá, akkor olvassátok el filmes oldalunk, a CineStar kritikáját

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)