Hirdetés

Teljesen elbukott a Trónok harca Havas Jonra fókuszáló sorozata

|

Kit Harington elmondása szerint nem sikerült olyan sztorit találni, amit érdemes lett volna elmesélni.

Hirdetés

2022 környékén hallottunk először arról, hogy az HBO elkezdett agyalni egy Havas Jon karakterére fókuszáló Trónok harca spin-offon. Ez még persze semmire nem volt garancia, és szerencsére a csapat nem úgy állt hozzá, hogy akármi lesz, mindenképp meg kell csinálni.

Az anyasorozatban Havas Jont alakító Kit Harington a Screen Rantnek adott interjújában mondta el, hogy a spin-off fejlesztése leállt, mert nem tudtak olyan sztorit kitalálni, amit igazán el akartak mesélni.

"Soha nem beszéltem róla igazán, mert fejlesztés alatt állt. Nem akartam, hogy kiszivárogjon. Szerettem volna elkerülni, hogy az emberek elméleteket gyártsanak, izgalomba jöjjenek, vagy utálják az ötletet, amikor egyáltalán nem biztos, hogy lesz belőle bármi. A fejlesztés során minden szempontot figyelembe kell venni, hogy lásd, megéri-e foglalkozni vele."

Hirdetés

Hozzátette, nem voltak elég izgatottak, ezért egyelőre félretették. Nem zárja ki, hogy a jövőben visszatérnek hozzá, ám most egy darabig biztosan nem foglalkoznak vele.

A franchise kedvelői a George R. R. Martin által bejelentett színező mellett a Sárkányok háza nyáron érkező 2. évada, illetve az A Knight of the Seven Kingdoms: The Hedge Knight miatt lehetnek izgatottak.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)