Hirdetés

Tényleg benne lesz Taylor Swift a Deadpool 3-ban? Ryan Reynolds megszólalt

|

A címszereplőt alakító színész reagált az egyik legvadabb rajongói pletykára.

Hirdetés

Míg mostanra már megegyezésre jutottak a színészek és az írok is a stúdiókat képviselő szervezetekkel, azzal már korábban is számolni lehetett, hogy több produkció is halasztásra kerül majd az elhúzódó sztrájkok következtében. Nagyjából ez is történt, jó pár idénre és a következő évre pozicionált film és sorozat premierjét is későbbre tolták, de mind közül is talán a Disney háza táján került sor a legkomolyabb halasztásokra.

Jelen állás szerint ugyanis most az a helyzet, hogy egyetlen egy MCU-s filmet kapunk 2024-ben, méghozzá a Deadpool 3-at. Mondjuk már ezen tény nélkül is hatalmas várakozás övezte a folytatást, melynek stabil alapjául egyértelműen Ryan Reynolds és Hugh Jackman kettőse szolgál.

Hirdetés

Azonban a színészpároson kívül nem sok mindent erősített még meg eddig a stúdió a harmadik felvonással kapcsolatban, így persze mint mindig, most is hamar szárnyra kaptak a vadabbnál vadabb pletykák. Ezek egyikére többen is felkapták a fejüket, sőt még Ryan Reynolds is értesült róla, aki persze ezt nem hagyhatta szó nélkül.

Ugyanis régóta kering már a levegőben a pletyka, miszerint Taylor Swift is feltűnhet majd a Deadpool 3-ban, méghozzá nem más, mint Dazzler, azaz a hanghullámokat (pl. zenét) különböző fényalapú támadási és védekezési formákká alakító Káprázat személyében. Egy nemrégiben készített interjú során felkérdezték magát Reynoldsot is ezzel kapcsolatban, azonban a válasza pont arra volt jó, hogy tovább szaporítsa a pletykákat és fokozza a várakozást.

Egészen pontosan a következőket mondta:

"Igen, hallottam már erről…Imádom [a pletykákat]. Szerintem ez a jele annak, hogy az emberek mennyire vágynak valójában arra, hogy bepillantást nyerhessenek ebbe a világba a kulisszák mögött is. Minden egyes ilyen és ehhez hasonló titokra és spoilerre július 26-án fog majd fény derülni."

Ugyanis a dolgok jelen állása szerint a Deadpool 3 2024. július 26-án debütál majd az amerikai mozikban. Egyelőre persze nem tudni, hogy Reynolds valójában trollkodott-e, vagy sem, de olyan sokat már nem kell várnunk arra, hogy ez kiderüljön.

Ti mit gondoltok, szerintetek tényleg feltűnhet Taylor Swift a Deadpool 3-ban?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)