Hirdetés

Tényleg dolgoznak a netflixes Death Note folytatásán

|

Az új rendező egy sokkal hitelesebb Death Note adaptációt szeretne összehozni.

Hirdetés

A Death Note manga és anime rajongói nem voltak kifejezetten elmosva Adam Wingard 2017-es audiovizuális katasztrófájától, de ez láthatóan nem tántorította el a Netflixet attól, hogy folytassa az egyébként is filmszériának indított "művét".

A folytatást már nem Wingard, hanem Greg Russo rendezi (ő éppen a Mortal Kombat film promóciójával van elfoglalva), de minden mellett évek óta dolgozott már a Death Note folytatásán.

Hirdetés

Russo mostanában rengeteg interjút ad rengeteg magazinnak, és természetesen a Death Note 2 is szóba került. A rendező saját elmondása szerint nagy rajongója az eredeti mangának, és nagyon is szeretné hitelesen képernyőkre vinni annak lényegét:

"Kicsit vicces, mert az emberek azt hiszik, hogy hatalmas műfajbeli váltás ez, amikor valójában ez is egy adaptáció. Egy rajongók által csodált dolgot kell áthozni, és megpróbálni mindent, hogy ez minél jobban sikerüljön. Imádom a Death Note mangát, szerintem az egyik legjobb létező manga a világon. Én úgy léptem bele a szerepembe, hogy semmi közöm nem volt a Netflix első filmjéhez, és megvolt a magam álláspontja azzal kapcsolatban, hogy mit lehetne kihozni a folytatásból. Az egyik legfőbb része a tervemnek, hogy vissza akarok térni a forrásanyaghoz. Visszatérni ahhoz, ami igazán elképesztővé tette azt, és valami menőt csinálni vele. Nem az lesz az eredmény, amire számítotok, de jó értelemben mondom ezt."

Greg Russonak még nincs túl nagy hírneve az iparban, de a Mortal Kombat láthatóan megtolta a szekerét. Az ő neve merült fel többször is a Saints Row film kapcsán, és az érkező Resident Evil rebooton is dolgozott. Nagy érdeklődéssel figyeljük majd karrierjét.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)