Hirdetés

Tényleg Fekete Özvegyet láthattuk a Loki sorozat előzetesében?

|

Egyesek szerint inkább Lady Loki bukkanhatott fel a trailerben.

Hirdetés

Kis eltéréssel befutott a Fekete Özvegy mozifilm és a Loki tévésorozat vadonatúj előzetese, ez pedig lehet, hogy nem véletlen. Vannak ugyanis olyan Marvel-rajongók, akik szerint a Disney+-ra érkező Loki széria legújabb kedvcsinálójában a címszereplő nem mással, mint Fekete Özveggyel ücsörög a Vormir bolygón - ez az a planéta ugyebár, ahol Scarlett Johansson az életét adta az egyik Végtelen Kőért.

Akad azonban egy olyan teória is, amely szerint itt nem más, mint a Marvel füzeteiből már jól ismert Lady Loki látható. Egyelőre még egyáltalán nem könnyű igazságot tenni, és választani a két elmélet között.

Az előzetesben 2:05-nél látható egy lila planétán Loki, mellette pedig egy hátulról Scarlett Johanssonra meglehetősen hasonlító hölgy ül. A lila háttérből jogosan következtet az ember arra, hogy ez tényleg a Vormir bolygó, de ha így is van, az még egyáltalán nem jelenti azt, hogy valóban Fekete Özvegyet láthatjuk - a hősnőnek ugyanis egyáltalán nem ilyen volt a frizurája, mikor életét vesztette, és a titokzatos női alak oldalán elég jól kivehetően egy kard lóg, ami szintén nem kapcsolható Fekete Özvegyhez.

Egyesek szerint Sophia Di Martino látható a jelenetben, noha az ő szereplését még nem erősítették meg hivatalosan a Loki sorozat készítő. De kit alakíthat Sophia Di Martino?

Elképzelhető, hogy nem mást, mint Lady Lokit. 

Lady Loki gyakorlatilag Loki női verziója. A képregényekben az összes asgardi istenség meghalt 2004-ben a Ragnarok történetfolyam során, később pedig természetesen újjászülettek. Loki azonban egy olyan testben tért vissza a létezésbe, amit eredetileg Lady Sifnek szántak - őt a Thor filmekből már ismerhetik a mozinézők is. Csak 2009-ben a Siege képregényes esemény során váltottak vissza Loki eredeti, férfi küllemére. 

Lady Sif nagyon is él az MCU-ban, szerepelni is fog a negyedik Thor moziban, de mivel a Loki sorozat párhuzamos univerzumokba is beengedi a tévénézőket, gyakorlatilag bármi elképzelhető, nincs az írók számára lehetetlen.

Ha esetleg nem derengene a szóban forgó jelenet, akkor nem árt ismételni:

Mivel pedig úgyis szóbar került Fekete Özvegy, az ő filmjének friss trailere sem maradhat ki.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)