Hirdetés

Tényleg gonosszá válhat Peter Parker haverja a Pókember 3-ban?

|

Nyilván a Sonynál is tisztában vannak Ned képregényes múltjával.

Hirdetés

Van a Sonynak egy @spideyno1fan_ nevű Instagram-profilja: ez lényegében a Marvel Studiosszal közösen készített Pókember-filmjei vírusmarketingjének része, ahol Peter Parker rosszakarója (no meg egyben Pókember egyik legnagyobb rajongója), Flash posztolgat.

Ezen a profilon sztoriztak nemrég a Jacob Batalon által játszott Nedről, Peter haverjáról, méghozzá egy beszédes, narancssárga színű elemmel a fején, ami egyértelmű utalás a karakter képregényes eredetére.

Nem más, mint a narancssárga csuklyás Vészmanó (eredeti nevén Hobgoblin) érkezését pedzegette meg ezzel Flash, pontosabban a Sony.

Hirdetés

Bár a képregényekben nem Ned volt az első Vészmanó, de tény, hogy átmosták az agyát, így rávéve őt arra, hogy ő is átvegye a gonosz szerepét.

A Sony ezzel természetesen még egyáltalán nem erősítette meg azt a pletykát, miszerint a Hazatérés és az Idegenben most is készülő folytatásában Ned tényleg Vészmanóvá válna, az viszont bizonyos, hogy tisztában vannak azzal, milyen tarka híresztelések röpködnek. No nem mintha maga a projekt nem indokolná ezt meg, elvégre úgy hírlik, dugig lesz izgalmas visszatérőkkel.

A továbbra is hivatalos alcímre váró Pókember 3-at december 17-én tervezik bemutatni az amerikai mozikban.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)