Hirdetés

Tényleg megcsinálják: jön a Bridget Jones 4, visszatér az összes főszereplő

|

Colin Firth Mark Darcyja és Hugh Grant Daniel Cleaverje tovább versengenek Renée Zellwegerért.

Hirdetés

A Bridget Jones 4-et egy ideje próbálták már összehozni, de sokáig úgy tűnt, hogy átok ül a projekten. A Daily Mail értesülései szerint azonban az eredeti trió végre újra összeállt, és minden mehet, ahogy kell: akár már májusban kezdetét veheti a forgatás, mivel az előkészületi munkálatok már nagyban pörögnek.

Külön öröm a rajongók számára, hogy senkit sem kell nélkülözniük a szerelmi háromszög tagjai közül, mivel Colin Firth és Hugh Grant is készen áll, hogy ismét felkavarja a már az 50 éves éveiben járó Bridget Jones életét.

Hirdetés

A Daily Mail forrása a következőt nyilatkozta:

"Voltak bizonytalan elemek, de most már biztos, hogy jön a film. Renée nagyon izgatott, hogy visszahozhatja Bridgetet. Imádja a karaktert."

A sztoriról egyelőre nem tudunk semmit, de jó esély van rá, hogy az írók (legalább részben) Helen Fielding Bolondulásig című könyvére támaszkodnak majd. Annak eredeti története szerint Mark Darcy (Colin Firth karaktere a filmben) meghalt, és az 51 éves özvegy Jonesnak most vissza kell térnie a randizáshoz. A film valószínűleg egy másik utat választ majd Darcynak, de a lényeg ugyanaz: a hősnő immáron idősebb fejjel néz szembe ismerős kihívásokkal.

A Bridget Jones 4 premierdátuma még nem ismert. Ti megnézitek majd?

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)