Hirdetés

Tényleg megvalósulhat Dave Bautista és Jason Momoa közös filmje

|

A projektet pedig a Kék bogár rendezője foghatja össze.

Hirdetés

Egészen elképesztő pályafutást mondhat magáénak Dave Bautista és Jason Momoa is: előbbi pankrátorból lett színész, aki Dwayne Johnson és John Cena sikerét szerette volna megismételni, utóbbi számára pedig - saját elmondása szerint - eleinte meglehetősen nehéz volt boldogulni. Aztán mindketten befutottak: Bautista olyan rendezőkkel dolgozott együtt, mint James Gunn (A galaxis őrzői-filmek), Denis Villeneuve (Dűne 1-2), M. Night Shyamalan (Kopogás a kunyhóban) és Zack Snyder (A halottak hadserege), a Baywatchcsal bemutatkozott Momoának pedig szintén megvannak a maga sikerei (mint a Csillagkapu, a Trónok harca, Aquaman, a Dűne és a Halálos iramban 10.).

Az Apple TV+ See című sorozatában aztán keresztezték egymást az utjaik, és nagyon élvezték a közös munkát, így 2021 nyarán Momoa elárulta a The Late Late Showban, hogy az az ötletük támadt, össze kellene hozniuk együtt egy buddy cop filmet, amire mindketten vevők voltak. 

Hirdetés

Úgy tűnik, hogy a két színész nem beszélt a levegőbe, ugyanis a The Wrap legújabb jelentése szerint meg fog valósulni a közös projektjük. A jelenleg The Wrecking Crew munkacímet viselő film történetéről egyelőre nem derült ki semmi, az viszont igen, hogy egy akció-komédiára számíthatunk a Jason Momoa-Dave Bautista duótól, a rendező pedig a DC újdonságát, a Kék bogarat is összehozó Angel Manuel Soto (Charm City királyai) lehet.

Korábban még arról beszéltek Bautistáék, hogy Hawaiin szeretnének forgatni, egy Halálos fegyver stílusú filmet akarnak és David Leitchet (John Wick, A gyilkos járat, Deadpool 2.) nézték ki rendezőnek, ami Leitch helyett Sotóval végül meg is valósulhat. Momoa korábban azzal viccelődött, hogy a koncepció eladja magát, hiszen Bautista imád Speedóban járni, ő meg szeret deszkásnadrágot viselni. Mindketten félmeztelenek lennének, egyikük mogorva, másikuk elbűvölő, egyiküknek van haja, a másiknak nincs, így minden demográfiai csoportot lefednek. 

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)