Hirdetés

Tényleg musical lesz a Joker 2, régi slágerek mellett új dalok is felcsendülhetnek

|

Minimum 15 dalra számíthatunk a muscialként érkező Joker 2-ben.

Hirdetés

Sokan még mindig nem emésztették meg azt, hogy a Joker 2, vagyis a film hivatalos címe szerint a Joker: Folie à Deux egy musical/thriller hibrid lesz, vagyis bizony Joker (Joaquin Phoenix) és Harley Quinn (Lady Gaga) énekelni fognak benne. Most ráadásul úgy tűnik, hogy nem is keveset, a legújabb információk szerint ugyanis minimum 15 dalra számíthatunk majd Todd Phillips 2019-es mozijának folytatásában.

A Variety arról számolt be, hogy felcsendül majd az 1953-as A zenevonat (The Band Wagon) musicalből ismert That's Entertainment, amit anno Judy Garland tett híressé. Az is kiderülhetett ugyanakkor, hogy egy-két teljesen új dal is bekerülhetett a Joker 2-be.

Hirdetés

Kérdés persze, hogy az átlagos képregényrajongó mozinézők gyomrát mennyire fekszi majd meg esetleg a musicales körítés, de az bizonyos, hogy már az első Joker sem volt egy átlagos képregényfilmnek tekinthető alkotás, szóval igazából Todd Phillips csak szépen zakatol tovább az extremitás sztrádáján. A bemutatóra idén októberben számíthatunk, akkor kiderül, mennyire jön be a tömegnek az új irány. 

Mi mindenesetre az első részt nagyon szerettük 2019-ben:

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)