Hirdetés

Schwarzenegger fia a Terminator 2 egyik jelenetét mutatja be

|

Arnold Schwarzenegger fia, John Baena reprodukálta a Terminator 2 egyik legismertebb jelenetét, és igyekszik pont olyan szúrós szemekkel nézni, mint a tisztelt apu.

Hirdetés

Arra sajnos még egy kicsit várnunk kell, hogy 3D-ben megnézhessük a Terminátor 2-t, de addig enyhítheti egy kicsit a várakozást ez a családi körben újraalkotott jelenet az eredeti változatból.

Amellett, hogy a Terminátor 2 minden idők egyik legjobb sci-fi filmje (legyünk most ennyire szubjektívek így szombaton, és ne nyissunk vitát), tele van olyan jelenetekkel és szállóigékkel, amiket már azok is jól ismernek, akik egyébként nem mániákus filmrajongók. Az egyik ilyen örökzöld pillanat, amikor Arnold Schwarzenegger az egyik mellékszereplőtől ajándékba kap egy motort, egy napszemüveget és egy sörétes puskát, miközben a George Thorogood and the Destroyers "Bad to the Bone" című száma szól.

Ezt a jelenetet reprodukálta most Schwarzenegger fia, Joseph Baena, kínosan ügyelve az eredeti részletekre. A lenti összehasonlító videóban egyébként egymás mellé tették a klasszikus Terminator 2 jelenettel, hogy tényleg jól láthassuk a hasonlóságot.

Nektek hogy tetszik? Megnéznétek Baenát egy teljes filmben is?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)