Hirdetés

Terminátor 6 - megvan a premier dátuma, az utóbbi 3 filmet el is felejthetjük

|

Már megvan a hivatalos Terminátor 6 premier dátum, sajnos nincs közel. A sztoriról sokat nem árultak el, de azt már tudjuk, hogy mi az, ami meg sem történt.

Hirdetés

A következő Terminátor filmről számtalan apróbb pletykát és infót hallottunk az elmúlt hetekben, de végre valami igazán konkrétat is kaptunk róla. A Terminátor 6 premierje 2019. július 26-án lesz, és a sztori a Terminátor 2 után közvetlenül veszi fel a fonalat. A második rész után megjelent filmekért nem rajongott nagyon a közönség, a legutóbbi pedig már a mozikban sem teljesített jól.

Hirdetés

Gyakorlatilag el is felejthetjük az előző három Terminátor mozit, és koncentrálhatunk az új kalandra. Linda Hamilton és Arnold Schwarzenegger is visszatérnek az új epizódban, amit a Deadpool rendezője, Tim Miller hoz majd tető alá. James Cameron is visszatér producerként, szóval egyelőre minden jónak tűnik.

A sztorit jelenleg 7 pecsétes titokként kezelik a készítők, így semmit nem tudunk róla, de talán van remény a széria tisztulására. Reménykedünk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)