Hirdetés

Terminator - nagy bejelentés közeleg

|

Ugyan a Genisys trilógia ötlete halott, maga a Terminator franchise közel sem. Új bejelentés közeleg a széria jövője kapcsán.

Hirdetés

Tegnap jött a bejelentés, miszerint a Terminator: Genisys minden szempontból bedőlt. Sokan azt gondolták, hogy itt a vége a Terminator szériának, de az igazság ennek éppen ellentéte.

David Ellison producer, és a Skydance igazgatója a Collidernek adott interjújában beszélt a franchise jövőjéről. Úgy néz ki, hogy fogunk kapni még legalább egy új filmet (vagy egy TV sorozatot) a sci-fi univerzumban.

"Annyit mondhatok, hogy sikerült kibogoznunk a széria jövőjét, és nagyon szép jövő elé nézhetünk. Szerintünk a rajongók pont azt fogják kapni, amire a Terminator 2 óta várnak. Van valami bejelenteni valónk az idei évre a franchise kapcsán. Valami olyasmi ez, ami miatt nagyon izgatottak vagyunk, és ami arra viszi majd a sorozatot, amerre kell."

Tekintettel arra, hogy a Paramount dobta a projektet, és Arnold Schwarzenegger is nyugdíjba vonult, tényleg nehéz megmondani, hogy mire készülnek. Mindenesetre ha tényleg valami olyasmit adnak elő, mint a Terminator 2 volt, akkor rendben leszünk, bármi is legyen az.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)