Hirdetés

Terminátor: Megváltás - Schwarzenegger szerint hiba volt

|

Schwarzeneggert egyre többször mikrofonvégre kapják a Terminator franchise kapcsán, most egy olyan epizódról is kifejtette őszinte véleményét, amiben benne sem volt. Csak az arca.

Hirdetés

Arnold Schwarzenegger csillaga ismét felragyogni látszik, hiszen visszatér a legnépszerűbb szerepeihez (a Terminator Genisys megjelenése már a küszöbön van, hamarosan forgatják a The Legend of Conant és lassan, de formálódik az Ikrek folytatása is), ráadásul képes meglepni is minket (nemrég láthattátok a Maggie című zombis drámájának első trailerét), ami több reflektorfénnyel és az elkerülhetetlen interjúztatással jár. 

Egy ilyen beszélgetés során a július másodikán megjelenő Terminator Genisys kapcsán került szóba a Terminátor franchise, azon belül pedig a Terminátor - Megváltás témáját dobta fel a kérdező, illetve azt a tényt, hogy színész nem szerepelt benne (leszámítva a CGI-vel létrehozott arcmását a film végén). Erre Schwarzi rávágta, hogy "Hála istennek", majd az azonnali miértre kijelentette, hogy mert "elcseszték". Ezt az alábbi videóban 1:40-től láthatjátok: 

Ti is osztjátok Schwarzenegger véleményét?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)