Hirdetés

Terminator: Sötét végzet - két folytatásnak is megágyaz a film

|

James Cameron producer hosszabb távra tervez az újraélesztett filmes franchise-zal.

Hirdetés

Jövő héten már mi is megnézhetjük a mozikban a Tim Miller rendezésében készült Terminator: Sötét végzetet, és a sajtóvetítésen résztvevő újságírók reakcióiból ítélve nem lesz csalódás az alkotás (még ha nem is ez lesz az új T2, de az ilyen szólamokkal inkább megvárnánk mi is az itthoni sajtóvetítést). A Sötét végzet története egyébként James Cameron eredeti első két filmjének közvetlen folytatása, tehát az ezek után következő történeteket érdemes figyelmen kívül hagyni, és felvenni a fonalat az 1991-ben debütált második mozit követően.

Hirdetés

Cameron ehhez kapcsolódóan elmondta egy interjú során, hogy nagyon szívesen tért vissza a Terminator szériához, és a sorozatnak még vannak olyan aspektusai, amelyeket a továbbiakban szeretne felfedezni. A Sötét végzetet követően még két újabb folytatással számol, és roppant motivált, hogy filmekben részletesen belemenjen az emberek és a mesterséges intelligencia kapcsolatába. Szerinte ez a film jól megágyaz ennek a kérdéskörnek, és lát potenciált további két alkotásban is.

A producer még azt is említette, hogy négy írótársával hetekig dolgozott azon, hogy a teljes történetet megfelelően felosszák három részre, viszont emellett igyekeztek helyet hagyni a további újításoknak és bővítéseknek, hogy  a későbbiekben könnyen változtathassanak a dolgokon. A Terminator: Sötét végzet október 31-én debütál a hazai mozikban. Szerintetek lehet ebből egy új, értelmes trilógiát csinálni?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)