Hirdetés

Terminator: Sötét végzet - befutottak az első reakciók

|

A kritikákra ugyan még várnunk kell, de az első gondolataikat már megoszthatták a sajtóvetítés résztvevői, amik alapján nem tűnik vállalhatatlannak a franchise legújabb része.

Hirdetés

Október 31-én mozikba kerül a legújabb Terminátor film Tim Miller (Deadpool) rendezésében, James Cameron közreműködésével és Linda Hamilton, Arnold Schwarzenegger, Mackenzie Davis, illetve Gabriel Luna szereplésével, hogy megpróbáljon életet lehelni a franchise-ba. Az eddigi kedvcsinálók alapján sokan kételkedtek benne, hogy ez sikerülni fog, de olyanok is akadtak, akik reménykedtek benne, hogy Millerék meg tudják ragadni a széria esszenciáját. 

Hirdetés

A Terminátor: Sötét végzetet nagyjából egy hét múlva már mi is nézhetjük, viszont külföldön voltak már olyan szerencsés újságírók, akik láthatták a filmet és rövid reakciókat is közzétehettek a tapasztalataikról a közösségi médiában. Nyilván az efféle korai üzenetek nyakon vannak öntve nagy adag sziruppal és nem tükrözik a végső véleményeket, viszont ha nagyon pozitívak, az talán jó előjel. A legújabb felvonás kapcsán például olyan mondatok röpködnek, minthogy erre a Terminátor filmre vártak a rajongók a kultikus második rész óta, hogy kielégítő és izgalmas reboot, valamint sokan dicsérik a színészeket is - élen Mackenzie Davisszel és Natalia Reyesszel. Íme az első érdekesebb reakciók: 

Ti meg fogjátok nézni a filmet?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)