Hirdetés

Terminátor: Sötét végzet - a rendező ellenezte, hogy digitálisan fiatalítsák meg Schwarzeneggert

|

Tim Miller semmiképp sem akarta használni a manapság elég népszerű technológiát, és azt is megmagyarázta, miért nem.

Hirdetés

Számos filmben láthattunk már olyat, hogy digitális trükökkel sikerült megfiatalítani egy-egy színészt, hiszen például jó néhány MCU-filmben is találkozhattunk ezzel a megoldással. A legendás T-800-as kiborg viszont nem lesz fiatalabb a Terminátor: Sötét végzetben.

Hirdetés

A film rendezője, Tim Miller a Men's Health magazinnak nyilatkozta azt, hogy semmiképp sem akart digitális Arnoldot látni az alkotásban. Szerinte a tökéletlen hősök sokkal érdekesebbek, mint a fiatal és tökéletes karakterek. Ez egyébként teljesen érthető döntés Miller részéről, és valószínűleg a rajongókat sem fogja zavarni, hogy az eltelt évek során picit ráncosabb lett a T-800-as. Schwarzenegger amúgy is bizonyította már, hogy még ennyi idősen is képes szétrúgni bárkinek a hátsóját a mozivásznon, szóval talán a Terminátor szerepével is megbirkózik majd ismét.

Szerintetek kellett volna fiatalítani a színészen, vagy jó lesz ez így?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)