Hirdetés

Andy Serkis is beszállna az önálló Batman filmbe

|

A színész nem zárkózik el attól, hogy szerepet vállaljon a Batman filmben, ami azért nem lenne rossz ötlet.

Hirdetés

Azt már tudjuk, hogy készül egy különálló film Batman főszereplésével, amit Matt Reeves rendez, de túl sok részletet még nem tudunk a projektről. Viszont nemrég egy ismert színész érdekesen nyilatkozott a témát illetően.

Hirdetés

Andy Serkist nemrég a The Batman kapcsán kérdezték meg arról, hogy vállalna-e szerepet a filmben. A színész erre azt nyilatkozta, hogy szívesen dolgozna Matt Reeves alkotásán, mert nagyon jó barátok, illetve zseniális rendezőnek tartja. A Black Panther után abban is biztosak vagyunk, hogy van még keresnivalója szuperhősös filmekben.

Ők ketten egyébként már többször is dolgoztak együtt korábban, így nem is volna túl meglepő, ha Reeves megkeresné Serkist egy szereppel, aki valószínűleg nem utasítani vissza a dolgot. Sok még a feltételes mód ebben a mondatban, szóval pezsgőt ne bontsatok még.

Ti szívesen látnátok a színészt egy Batman filmben?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)