Hirdetés

Jó nagyot zakózott motorral Batman a legújabb forgatási videón

|

Nem könnyű a kaszkadőrök élete, főleg ha esős úton kell vezeti a Denevérmotort.

Hirdetés

Gőzerővel pörög a 2021-re tervezett The Batman mozi forgatása Skóciában, egészen pontosan Glasgow városában. Hála az itt lőtt fotóknak, már egész alakos képeket is láthattunk a Robert Pattinson-féle Batman jelmezről. A fényképek egyértelművé tették, hogy a filmesek épp egy esős jelenetet vesznek fel egy temetőben, ahol Batman a Batcycle-t, vagyis a Denevérmotort vezeti. Ez pedig a jelek szerint cseppet sem könnyű feladat. 

Hirdetés

Az alábbi, kiszivárgott videón ugyanis az látható, hogy csúnyán megcsúszik a denevérjelmezes kaszkadőr, miközben épp egy motorozós jelenetben szerepel. Szerencsére senki sem sérült meg a balesetben, inkább lett mókás a végkifejlet, mint veszélyes. Nem hiába, a kaszkadőröknek esni is meg kell tanulni, így a videón szereplő szakember is simán el tudott úgy dőlni a csúszó motorral, hogy ne legyen baj az esésből. 

A motoros Batman szett egyébként kísértetiesen kezd hasonlítani a Batman: Zero Year képregényben látottakra: 

Szerintetek is Scott Snyder és Greg Capullo képregényéből merítettek ihletet az alkotók? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)