Hirdetés

The Batman - megvan a premier dátuma, Ben Affleck nélkül készül a film

|

Most már biztos, hogy az önálló Batman moziban nem Ben Affleck ölti majd magára a sötét lovag jelmezét.

Hirdetés

Ki tudja már milyen hosszú ideje tart a huzavona a The Batman mozi kapcsán. A Matt Reeves rendezésében készülő filmről azonban most végre elég konkrét információkkal tudott szolgálni a Deadline

Hirdetés

A friss hírek szerint ugyanis megvan a The Batman premierdátuma, 2021 június 25-én libben majd be a mozikba Gotham igazságosztója. Matt Reeves ígéretei szerint egy igazi noir hangulatú detektívtörténetet kapunk, ahol Batmannek több szupergonosszal is meg kell küzdenie, nyomozói képességeit pedig végre tényleg keményen latba kell vetnie - ez egyébként remekül hangzik, mivel Batman a képregényekben jogosan viseli a világ legjobb detektíve címe, de a filmekben eddig ezt a képességét csak ritkán kamatoztatta. 

Ben Affleck már korábban is nyilatkozott arról, hogy Batman szerepének eljátszása teljes koncentrációt, szenvedélyt és tökéletes színészi játékot igényel, jelenleg azonban ő nem lenne képes ezeket a szükséges szinten nyújtani. Már ekkor elég valószínűnek tűnt, hogy Reeves filmjében egy új Batmant láthatunk majd, most viszont egy friss tweettel végleg pontot tett az ügy végére Affleck. Bejegyzésében leírta, hogy nagyon izgatott a film miatt és várja, hogy 2021-ben láthassa a Matt Reeves álmát életre kelni - azaz ő is csak a moziban fogja megnézni a The Batmant.

2021 elég mozgalmas esztendő lesz a DC Comics számára, a The Batman mellett ugyanis ebben az évben kerül a mozikba a The Suicide Squad és DC Super Pets is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)