Hirdetés

Izgalmasnak tűnik A galaxis őrzői rendezőjének új filmje

|

Befutott egy néhány másodperces anyag James Gunn következő projektjéből, ami a humor helyett ezúttal hátborzongató képsorokkal operál majd.

Hirdetés

Bár James Gunn neve mostanában elsősorban A galaxis őrzői 2 kapcsán jön elő, a rendező egy másik projekten is dolgozik. A The Belko Experiment című horror-thriller rendezői székébe a Wolf Creeket is jegyző Greg McLean ülhetett be, a forgatókönyvet azonban Gunn hozta tető alá.

A horror egyébként egyáltalán nem áll távol Gunntól, hiszen többek közt a Holtak hajnalának sztoriját is ő vetette papírra, úgyhogy izgatottan várjuk, ezúttal mire számíthatunk a Michael Rookert és John C. McGinley-t is a stábban tudó filmtől. Egyelőre csak egy rövid teaser érkezett, de a csapat szerdára ígéri az előzetest, amiből többet is megtudunk majd.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)