Hirdetés

The Crow - a remake nem a fiataloknak szól majd

|

Nagyon keveset hallani a The Crow feldolgozásáról, és most sem volt túl bőbeszédű a rendező. Legalább már tudjuk, hogy egy komoly hangvételű anyag készül.

Hirdetés

A The Crow filmről olyan mély csönd van, hogy már alig hisszük el a létezését. A helyzet ettől függetlenül az, hogy a papíron szereplő jelenlegi vezető producer F. Javier Gutierrez elmondása szerint, ha végre valahára beindul a projekt, akkor R besorolást és 40 milliós kasszát kap.

Ez utóbbi meglehetősen szűkös egy ilyen filmhez, de akárhogy is, a Forbsnak nyilatkozó Gutierrez is bevallotta, hogy alig hallott valamit a munkálatokról.

"Régen beszéltem bárkivel a Crow kapcsán, szóval nem is tudom mi történik éppen, de azt igen, hogy R kategóriás filmet csinálunk belőle. Én egy Európából jövő sötét arc vagyok, így ezt fogjuk csinálni. Ha bármelyik filmnek R besorolásúnak kell lennie, akkor a Crow lesz az. Ez volt az amivel be tudtam húzni a Crow alkotóját, James O'Barrt is a projektbe. Még ha éppen most nem is ezzel foglalkozok, ha majd rámegyünk, akkor elmondom a producereknek, hogy olvassák el, és értsék meg a képregényeket, és ne csináljanak belőle egy PG-13 verziót. Vannak filmek, amik fiataloknak szólnak, de ez nem az."

Jelenleg Corin Hardy a projekt rendezője, és Jason Momoa a főszereplője. A rendező éppen egy másik filmmel van elfoglalva, miközben Momoa Aquamanként menti meg a világot. Nem elképzelhetetlen, hogy már elkezdjenek dolgozni a The Crow munkálatain, de egyelőre kétséges, hogy a közeljövőben látunk-e bármit is a filmből.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)