Hirdetés

The Eternals - remek írókat igazolt a legújabb Marvel mozi

|

A forgatókönyvírókra így már valószínűleg nem lehet panasz.

Hirdetés

Először idén áprilisban került szóba a The Eternals mozi, ami a Marvel filmes univerzumának negyedik fázisát erősítheti. Akkor a Marvel Studios feje, Kevin Feige ismerte el, hogy tervben van egy ilyen adaptáció is. A jelek szerint elég jó úton halad a projekt, ugyanis már az írókat is megtalálták.

Hirdetés

Rendezőt még mindig nem kapott a The Eternals, de az már kiderült, hogy a forgatókönyvért Matthew Firpo és Ryan Firpo felelnek majd, akik a 2019-ben érkező Ruinon is együtt dolgoztak. Ez a munkájuk egyébként felkerült a Black Listre, ami a legjobb olyan forgatókönyveket gyűjti össze, amikből még nem készült el a film. A 2016-os listán például ott volt az Én, Tonya, de korábban is olyan később hatalmas sikernek örvendő filmek szkriptje került be ebbe az illusztris társaságba, mint az Amerikai mesterlövész, vagy éppen a Barry Seal: A beszállító.

Remek előjel tehát, hogy Matthew Firpo és Ryan Firpo írja majd a The Eternals mozit. Egyelőre az új Pókember filmen és a harmadik A galaxis őrzőin kívül még hivatalosan nincsenek bejelentve a Marvel negyedik fázisának filmjei, de lassan azért egész sok címre fény derül. Elvileg számíthatunk új Fekete Párduc epizódra és egy önálló Fekete Özvegy filmre is. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)