Hirdetés

Leállították a The Falcon and the Winter Soldier forgatásait a koronavírus miatt

|

Mindenkit hazarendeltek a prágai forgatási helyszínről, és egyelőre semmi hír arról, hogy mikor indulhatnak újra a sorozat munkálatai.

Hirdetés

A Disney+ ugyan jól indított a The Mandalorian letaglózó sikerének hála, azonban az érdeklődés fenntartásához újabb saját gyártású sorozatokra van szükségük. Több MCU projekt is megvalósítás alatt van, a The Falcon and the Winter Soldier munkálatai azonban most határozatlan időre leálltak az egyre nagyobb méreteket öltő koronavírus járvány miatt. 

Hirdetés

A sorozathoz nemrég még Prágában forgattak egyes jeleneteket, ami sokak szerint azért fontos, mert ezek a helyszínek Szokóviát ábrázolhatják, ahol Helmut Zemo kastélya is található. Ez a karakter az Amerika Kapitány: Polgárháború eseményei alatt tűnt fel először, Daniel Brühl alakításában, és valószínűleg a The Falcon and the Winter Soldier gazfickójaként is ő szolgál majd.

A forgatások eddig Atlanta körül zajlottak, Prágában csak a múlt héten kezdték meg munkálatokat, azonban most mindenkit azonnali hatállyal visszarendeltek az Egyesült Államokba, lévén az európai országokban nagyobb a koronavírus általi fenyegetés. Csehországban jelenleg 35 fertőzöttet tartanak számon és 1200 ember van karanténban, nemrégiben pedig iskolaszüneteket és járattörléseket is elrendeltek a hatóságok, tehát az amerikai stáb hazatérésére még most van lehetőség, mielőtt leállítják a teljes légi forgalmat.

Azt egyelőre még nem tudni, hogy mikor folytatódik a forgatás, ahogy azt sem, hogy egyáltalán terveznek-e visszatérni Európába. A sorozat egyébként sem mondható szerencsésnek, mivel a korábban Puerto Ricót voltak kénytelenek elhagyni az országot sújtó földrengések miatt. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)