Felrobbantottak egy buszt London közepén

|

Bár a The Foreigner készítői jelezték, hogy London közepén forgatnak, az üzenet nem jutott el mindenkihez, és a robbanás sokakra a frászt hozta.

Csapj le a Witcher 3 GOTY kiadására akár 5 990 Ft-ért! Hirdetés

Gyakran jobban néz ki a filmekben, ha számítógépes effektek helyett valódi felvételeket látunk, ez pedig hatványozottan igaz a robbanó járművekre, ahogy azt tavaly a Mad Max: A harag útja is bizonyította. Valószínűleg ezért repítettek a levegőbe egy buszt a The Foreigner című film készítői is, ám úgy tűnik, nem készültek fel eléggé a jelenet forgatására.

Ugyanis mint kiderült, a Jackie Chan és Pierce Brosnan főszereplésével készülő mozi alkotói sokaknak nem szóltak, hogy a robbanás csupán egy forgatás eszköze, a londoni hídra viszont rengetegen ráláttak, mikor beindították a filmesek a pirotechnikát. Így aki tudott előre a robbanásról, készített is róla néhány felvételt, de nem mindenki vette ilyen könnyen a helyzetet.

A pontos információk nélkül ugyanis sokan megijedtek a környéken, ami nemcsak a közelmúlt eseményei miatt érthető, hanem általánosságban is (nem mindennapi látvány, ahogy lerobban egy double decker teteje, szerencsére). A felháborodott Twitter-üzenetekből kiderült, hogy voltak gyerekek is, akik megrémültek a robbanástól, illetve olyan is akadt, akit a hangzavar álmából keltett fel.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!