Hirdetés

The Hateful Eight - itt van Tarantino új filmjének első előzetese

|

Megkapta első trailerét Tarantino új western mozija. Friss, ropogós, nézzétek meg gyorsan.

Hirdetés

Megérkezett Quentin Tarantino új filmjének első előzetese. A The Hateful Eight című mozi a rendezőzseni nyolcadik alkotása lesz és a Django Unchained után második a western műfajában.

A The Hateful Eight nyolc idegenről szól, akik nem ismerik egymást. Közülük heten azon fognak fáradozni, hogy élve vagy holtan a törvény kezére adják Daisy Domergue-t (Jennifer Jason Leigh). A film a 19. század második felében játszódik, évekkel a polgárháborút követően. Helyszínéül pedig egy postakocsi állomás szolgál, melybe a foglyát szállító John Ruth fejvadász (Kurt Russell), a vele útközben találkozó Marquis Warren (Samuel L. Jackson) és maga a rab, Daisy Domergue egy elemi erejű hóvihar elől menekülnek be. Itt ismerkednek meg a többi szereplővel.

Lessétek meg gyorsan az előzetest.

A film 2016 januárjában kerül az amerikai mozikba, haza a premierről még nincs pontos dátum.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)