Hirdetés

A The Irishman lehet Martin Scorsese utolsó filmje

|

A legendás filmművész úgy érzi, hogy neki már nincs helye a piacon. Könnyen előfordulhat, hogy nem lesz már több filmje.

Hirdetés

Martin Scorsese mostanában többször is felbukkant a hírekben, köszönhetően a Marvel filmekkel szembeni megszólalásainak, és a The Irishman sikerének. Az utóbbi mozi tényleg jól sikerült, és felelevenítette bennünk a gengszterfilmek iránti szeretet. Ettől függetlenül Scorsese nem boldog, és lehet, hogy ezzel a művével be is fejezte a melót.

Hirdetés

A jövőbeli terveinek ecsetelése közben persze nem bírta ki, hogy még ne szúrjon oda egyet a szuperhősös műfajnak:

"Nyilván tudják, hogy sokat beszéltünk erről a tényről, miszerint a szuperhősös filmek vették át az uralmat a mozikban. Tudják, csak emberek röpködnek jobbra-balra ütnek-vernek, ami rendben van, ha valaki ezt akarja nézni. A gond az, hogy nem igazán van hely másfajta filmnek. Nem tudom, meddig bírom még, talán ez volt az utolsó munkám. Az volt a terv, hogy legalább ezt a filmet összehozzuk, aztán talán levetítik majd a Nemzeti Filmszínházban vagy a Cinémathèque-ban, Párizsban. Nem viccelek."

Egyébként attól függetlenül, hogy mennyire nyomja most épp a hattyúdalt, Scorsese korábban azt nyilatkozta, hogy jövőre nekilát a következő filmjének, ami David Grann Megfojtott virágok című kötetét adaptálná. Akkor még arról volt szó, hogy Robert De Niro és Leonardo DiCaprio is csatlakoznak majd hozzá ehhez. Kíváncsiak leszünk, hogy végül mi lesz ebből.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)