Hirdetés

The Irishman - hibátlan az új Scorsese film előzetese

|

Robert De Niro, Al Pacino és Joe Pesci is szerepel a háború utáni Amerikában játszódó, netflixes filmben.

Hirdetés

A Netflixnek volt néhány mellényúlása a közelmúltban, de most eléggé biztosra mennek. Elég a The Irishman stáblistájára pillantani, és máris tudjuk, hogy ez egyszerűen nem mehet félre. Gondoljunk csak arra, hogy a rendezői székben Martin Scorsese csücsül, aki laza 140 millió dollárból csinál egy filmet, olyan sztárokkal, mint Robert De Niro, Joe Pesci, Al Pacino, vagy éppen Harvey Keitel.

Hirdetés

A film az Egyesült Államokban játszódik, a második világháború után. A több évtizeden átívelő történet középpontjában egy veterán, Frank Sheeran (De Niro) áll, akinek volt szerencséje a 20. század leghírhedtebb alakjaival együtt dolgozni. Az ő szemszögéből láthatjuk a cselekményt, mely egyébként valós eseményekből merít: az egyik legnagyobb megoldatlan rejtély, Jimmy Hoffa eltűnése is előtérbe kerül. Képet kaphatunk továbbá a szervezett bűnözés működéséről, szerepéről is. Nézzétek meg az előzetest, azonnal eladja.

A film ősztől lesz látható a Netflixen és mozikban is (azt egyelőre nem tudni, hogy pontosan mely országokban).

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)